Ruilen en Retourneren

Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. 

Als je toch niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Stuur met de zending ook het ingevulde retourformulier (via mail ontvangen) samen met de factuur mee. Als dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen al zijn gebruikt of zijn beschadigd.

Neem alltijd eerst contact op met onze klantenservice via: info@mylittlesunshine.nl alvorens je deze retour gaat sturen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code, die wij zo nodig bij je op kunnen vragen. Daarbij is de verzender is altijd verantwoordelijk voor de kosten van de verzending.

LET OP: Stuur je zending via Post NL naar ons, anders bestaat er de kans dat we deze niet ontvangen. 

In het geval van een terugbetaling wordt het aankoopbedrag, als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

LET OP: Gratis producten, worden niet retour genomen!!

 

Afrekenen op Mylittlesunshine.nl is 100% veilig. Ben je niet 100% tevreden? Neem contact met ons op.

✔️ Meer dan 16.681 tevreden klanten ⭐⭐⭐⭐⭐ 94/100

✔️ Altijd veilig betalen

✔️ Gecodeerde SSL-beveiliging

✔️ Verzekerde levering met Track & Trace